Website Veenbaas v3

Private Label

 

Hoe werkt het?

 

Veenbaas Potgrond is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van private labels. Hierbij kunnen wij volledig inspelen op uw wensen, strategie en imago.

Het vertalen van uw eigen kernwaarden naar een private label verpakking kan voor uw onderneming een meerwaarde en dus groei opleveren. Als private label specialist heeft Veenbaas voor u altijd de beste prijs, beste receptuur en garanderen wij exacte mengverhoudingen. Onze decennia lange ervaring in combinatie met voortdurende innovatie, garandeert een uniek en passend product voor uw doelgroep.

Wel op zoek naar een eigen receptuur, maar dan met uw eigen verpakkingsconcept? Ook daarmee helpen wij u graag. Neem contact op en ervaar zelf de voordelen van het samenwerken met Europa’s beste leverancier van private label potgrond!

 

JA, DAT WIL IK !

  11473-VEENBDR-web privatelabel111473-VEENBDR-web privatelabel211473-VEENBDR-web privatelabel311473-VEENBDR-web privatelabel411473-VEENBDR-web privatelabel5  

 

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.