Veenbaas v5

Onze 7 zekerheden

Optimale groei kan je alleen realiseren als je de ideale omstandigheden creŽert. Daarom introduceren wij onze 7 zekerheden:

 

1. Zekerheid van topkwaliteit

Vanaf de bron tot het eindproduct is er een voortdurende kwaliteitscontrole die zorgt voor een uitstekende topkwaliteit.

2. Zekerheid van vaste mengverhoudingen

Volledig geautomatiseerde mengprocessen zorgen ervoor dat alle grondstoffen en ingrediŽnten in vaste mengverhoudingen worden gemengd, gemalen en gezeefd.

3. Zekerheid van voldoende capaciteit

Volautomatische afvullijnen staan elke dag voor u klaar met een capaciteit van 140.000 zakken per dag.

4. Zekerheid van betrouwbare logistiek

Samen met onze internationale logistieke partners worden de bestellingen snel en correct in elke gewenste plaats geleverd.

5. Zekerheid van de scherpste prijs

Door directe levering vanaf de eigen fabriek naar de klant houden we de lijnen kort en zijn we in staat om u de beste prijs te garanderen.

6. Zekerheid van de beste service

U als klant staat centraal. Onze gemotiveerde mensen willen voor u het verschil maken en al uw orders en vragen zullen dan ook snel en correct worden afgehandeld.

7. Zekerheid van een tevreden klant

Tevreden klanten zorgen voor groei. En tevreden klanten zijn het gevolg van eerlijke en betrouwbare producten waaraan zij optimaal tuinplezier beleven.

 

Holland groeit op Veenbaas. Groei mee.

Onze website maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.